vineri, 9 decembrie 2011

Portal aragonez de comunicare augmentativa si alternativa tradus in limba romana

Imi face placere sa distribui pe acest blog mesajul unei mamici al unui baietel de 4 ani diagnosticat cu autism. Este vorba de traducerea in limba romana a unui site foarte folositor, cu materiale de instructie specializata pentru terapia aplicata copilasilor cu autism. Iata mesajul doamnei Dana Horodetchi:


Buna ziua!
Ma numesc Dana Horodetchi,sunt mama unui baietel de 4 ani, diagnosticat cu autism.De pregatire sunt invatator-institutor(licenta in Drept) si sunt din Timisoara dar de 8 ani rezidenta mea este in Spania.De mai mult de 2 ani, ma dedic lucrului cu copilul meu si colaborez la diferite site-uri in limba spaniola legate de autism.Ori de cate ori am ocazia, traduc si in limba romana materiale si articole care pot fi utile si altor familii aflate in aceeasi stuatie cu a noastra.De asemenea, avem si doua bloguri,unul in limba romana si unul in limba spaniola, unde impart toate aceste informatii. Am marea placere de a va informa ca de curand am tradus in limba romana portalul aragonez de comunicare alternativa si augmentativa.Acest portal, ofera gratis, materiale si resurse foarte necesare in munca de zi cu zi cu copiii cu necesitati speciale:pictograme,imagini,instrumente de lucru online.Mi-as dori ca aceasta informatie sa ajunga la cat mai multe familii din tara, de aceea apelez la! dumneavoastra.
Adresa site-ului este urmatoarea:
http://www.catedu.es/arasaac/index.php


Stirea a aparut in limba spaniola pe urmatoarele site-uri:

http://informaticaparaeducacionespecial.blogspot.com/2011/10/el-portal-arasaac-en-rumano-bun-venit.html
http://blog.arasaac.org/2011/10/portal-arasaac-en-rumano-bun-venit.html 
http://www.aulablog.com/planeta/node/46053
http://catedu.es/arasaac/creditos.php

3 comentarii:

  1. Multumesc frumos de difuzare!Sper ca informatia sa ajunga la cat mai multe familii din tara!
    Dana

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi iti multumim, Dana, pentru ca ne-ai pus la dispozitie aceste resurse.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot respectul pentru acest gest minunat...Va multumim nespus si cred ca este de datoria tuturor sa raspandim informatia...sa completam cu totii acest " lant al binelui"...

    RăspundețiȘtergere

Comment